Τα σγουρά μαλλιά είναι ένα κεφάλαιο τόσο ιδιαίτερο, όσο και οι γυναίκες  που τα έχουν. Εντυπωσιακά και όμορφα, κλέβουν πάντα τις εντυπώσεις, ενώ όπως κάθε τι ξεχωριστό απαιτούν τον ανάλογο χειρισμό. Ένα λάθος κούρεμα μπορεί να αποδειχθεί μεγάλος μπελάς, ενώ το αποτυχημένο styling είναι ικανό να καταστρέψει και την πιο προσεγμένη εμφάνιση.

Για να αποφύγετε κάποιο κακό αποτέλεσμα, θα πρέπει να θυμάστε ένα πράγμα: τα πάντα σχετικά με τα σγουρά μαλλιά έχουν να κάνουν με τον όγκο. Εάν είστε ο τύπος της γυναίκας που αντιπαθεί τον υπερβολικό όγκο, τότε θα πρέπει να αποφεύγετε τα έντονα φιλαρίσματα και να προτιμήσετε πιο μονοκόμματα κουρέματα. Επίσης θα πρέπει να θυμάστε ότι δεν θα πρέπει να εφαρμόζετε καμία τεχνική αραιώματος, καθώς το ζητούμενο είναι τα μαλλιά σας να διατηρούν το βάρος τους.

Ακριβώς το αντίθετο ισχύει εάν ονειρεύεστε ένα κεφάλι με έντονο όγκο στα σγουρά μαλλιά σας! Για να πετύχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε, επιλέξτε να αραιώσετε τον όγκο των μαλλιών, με την ανάλογη τεχνική φιλαρίσματος. Ο κανόνας είναι ένας: όσο πιο έντονο το φιλάρισμα, τόσο πιο έντονο και το αποτέλεσμα!

Ότι και αν επιλέξετε, το σίγουρο είναι ότι τα περιποιημένα σγουρά μαλλιά σας θα τραβήξουν την προσοχή!