Σήμερα αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας μερικά tips που θα σας διευκολύνουν να διαχειριστείτε το θέμα της ρίζας που συνεχώς μακραίνει, καθώς λαμβάνω πολλά μηνύματα και τηλεφωνήματα σχετικά με το πώς μπορείτε να βάψετε τα μαλλιά σας μόνες σας τις ημέρες αυτές.

Είτε εμφανίζονται τα λευκά μαλλιά σας, είτε το έντονο σκούρο φυσικό σας χρώμα (ειδικά αν είστε ξανθιά), είναι λογικό να αισθάνεστε άβολα, ειδικά αν συνηθίζατε να είσαστε πολύ τυπικές στην ανανέωση της ρίζας! Παρ’ όλα αυτά θα σας παρακινούσα να κάνετε όση υπομονή χρειάζεται και να μην επιχειρήσετε κάποιο πείραμα μόνες σας, καθώς αυτό μπορεί να σας κοστίσει ακριβά όταν αποφασίσετε να επαναφέρετε τα μαλλιά σας, ενώ μπορεί να σας κάνει να νιώθετε χειρότερα από πριν αν το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό.

Tips για λευκή ρίζα

Όσες κυρίες λοιπόν βλέπετε λευκά μαλλιά καθώς μακραίνει η ρίζα σας, μπορείτε πολύ απλά να προμηθευτείτε σπρέι με χρώμα, ή ακόμη και μια απλή μάσκαρα ματιών σε καφέ ή μαύρο χρώμα αν το βαμμένο χρώμα είναι καστανό ή μαύρο!

Tips για σκούρα ρίζα

Όσον αφορά τώρα τις κυρίες που εμφανίζουν σκούρες ρίζες και είναι ξανθές, τότε το πιο απλό trick είναι να χρησιμοποιήσετε λίγο ταλκ στις ρίζες των μαλλιών, ή ακόμη καλύτερα ένα dry shampoo. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να μειωθεί η ένταση του σκούρου της ρίζας και να μην κάνει μεγάλη αντίθεση με τα υπόλοιπα μαλλιά!

Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όλες οι γυναίκες μπορούμε να είμαστε πάντα όμορφες με μια απλή πλεξούδα, λίγο ρουζ, και κραγιόν!